اولویت رئیس جدید سازمان زندان‌ها؛ سازماندهی زندانیان و بازگشت به جامعه وضعیت آب و هوای کشور تا پایان هفته اعلام جزییات محدودیت‌های ترافیکی تا ۹ شهریورماه چرا استارلینک هنوز نمی‌تواند جای اینترنت موبایل را بگیرد؟ / محدودیت بزرگ ارتباط گوشی با ماهواره نتایج کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان  هوا از روز جمعه سرد و بارانی می‌شود / جزییات تغییرات جوی در استان‌ها  واقعیت عجیب درباره دارو‌های تزریقی لاغری سارق اسپایدرمن در شهرری/ دیوار راست را بالا می‌رفت! هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی

قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است

قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است در دوازدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش، قاضی پسندیده اظهار داشت: تقریبا تمام بانک‌های شاکی به استعلام‌هایی که از آنها انجام شده پاسخ داده‌اند، اما پاسخ‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بلکه گزارشی از عملکرد‌ها ارائه شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۰۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 21
کد خبر: ۲۶۶۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دوازدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده، مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهمان، وکلای آنها، شکات پرونده، نمایندگان سازمان‌های متولی و نظارتی، نمایندگان بانک‌های شاکی، بانک مرکزی و گمرکات در نوبت عصر برگزار شد.

قاضی پسندیده در ابتدای جلسه دادگاه گفت: در جلسات گذشته اتهامات تعدادی از متهمان موضوع کیفرخواست تفهیم و دفاعیات متهم و وکلای آنها استماع شد. در جلسه امروز وضعیت استماع دفاعیات متهمان دیگر را پیگیری می‌کنیم.

سپس یکی از متهمان پرونده در جایگاه حاضر شد و پس از تفهیم اتهامات مندرج در کیفرخواست به سوالات قاضی پاسخ داد و به دفاع از خود پرداخت.

پس از توضیحات متهم درباره روند فرایند ثبت سفارش، قاضی گفت: طبق آمار مندرج در پرونده در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ وضعیت ثبت سفارش ماشین آلات صنعت دبش فقط در حق گروه دبش افزایش نزدیک به ۴۰۰ درصدی داشته است.

قاضی پسندیده همچنین خطاب به متهم سوال کرد: با توجه به محدودیت منابع ارزی، افزایش تعداد ثبت سفارش برای ورود ماشین‌آلات یک صنعت که افزایش تصاعدی نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد، ممکن و درست است؟

متهم پاسخ داد: در سال ۱۴۰۱ تراز ارزی متوازن بود، ولی در ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ چالش‌های ارزی بسیار بود.

وکیل متهم نیز با حضور در جایگاه به دفاع از اتهامات وارده به موکل خود پرداخت.

قاضی پسندیده در پایان جلسه دادگاه اظهار داشت: تقریبا تمام بانک‌های شاکی به استعلام‌هایی که از آنها انجام شده پاسخ داده‌اند، اما پاسخ‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بلکه گزارشی از عملکرد‌ها ارائه شده است. دستور دادگاه این است که پاسخ‌ها متناظر با سوالات تنظیم شود. دادگاه به دلیل تاثیری که این پاسخ‌ها در تصمیم‌گیری دارد این سوالات را مطرح کرده است.

قاضی ادامه داد: گزارش عملکردی که هر بانک ارائه کرده خوب و قابل بهره‌برداری است ولی مرتبط با سوالات نیست و قطعا باعث نقص در تحقیقات می‌شود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار